Verhuur

De lokalen van scouts Sint Hubertus en scouts Grimmertinge zijn gelegen in het domein De Koude Keuken te Sint-Andries Brugge (Legeweg 269b, 8200 Sint-Andries). Deze worden gedurende de grote vakantie verhuurd aan andere jeugdbewegingen. De lokalen zijn omgeven door bos. Aan de ingang van het domein is er een bushalte waardoor zee-uitstappen makkelijk te plannen zijn. Op 20 minuten lopen bevindt zich het S&R zwembad Lago Brugge.

Er is binnen de lokalen slaapruimte voor +/- 60 personen (verdeeld over 3 ruimtes). Buiten is er geen gelegenheid om extra tenten te plaatsen. Een keuken, met alle faciliteiten, is voorzien. Er is een sanitaire blok waar douches, wc’s en lavabo’s zijn ondergebracht. Er zijn ook faciliteiten voor mindervaliden. 

Onze scoutsgroep kende de afgelopen jaren een enorme groei, waardoor uitbreiding van de gebouwen een noodzaak was. Daarenboven wilden wij beter tegemoet komen aan onze huurders: nieuwe nutsvoorzieningen, grotere en ruimere lokalen, ingerichte keuken, nieuw sanitair etc. Op het bestaande gebouw werd een extra verdiep geplaatst. 

Wens je onze lokalen te huren? Neem dan contact op met onze verhuurverantwoordelijken.

Morgane Vande Casteele & Lot Boudens (vzw Hudo)

Contact: verhuur@grimbert.be

Let op: wij verhuren onze lokalen enkel in de zomermaanden, geen weekends.