Overgang Grimmertinge & Sint-Hubertus 2022


Naar jaarlijkse gewoonte trappen we het nieuwe scoutsjaar af door middel van een grootse overgang aan onze teergeliefde lokalen. We bundelen als twee scoutsgroepen onze krachten samen om er een spetterend feest van te maken. Nodig in elk geval uw buren, familie en vrienden uit voor dit niet te missen evenement.
Vergeet niet in te schrijven voor de bijhorende overheerlijke barbecue. De instructies zijn onderaan terug te vinden.


Een stevige linker en tot dan,

Scouts Sint-Hubertus en Scouts Grimmertinge


▬▬▬▬ | Programma | ▬▬▬▬


• 14u00 Start overgang

Degene die overgaan naar een nieuwe tak, krijgen de kans om het zwijn uit te hangen, anderen mogen hun daarbij helpen. Reservekledij en douchegerief niet vergeten als je overgaat en vergeet niet op tijd te komen zodat je de groepsfoto niet mist!


• 17u30 Einde overgang leden
We eindigen de overgang met een bijhorende massaformatie met beide scoutsgroepen. Hierbij introduceren we de nieuwe jaarkreet en krijgt iedereen het nieuwe jaarteken om op zijn/haar hemd te naaien.


• 18u30 Aperitief en leidingsvoorstelling
Uiteraaaaard het moment waarop iedereen de hele zomer heeft zitten wachten! Tussen enkele hapjes en drankjes door worden de nieuwe leidingsploegen voorgesteld, reeds benieuwd welke topleiding uw zoon/dochter dit jaar krijgt voorgeschoteld?


• 19u00 BBQ
Ondertussen beginnen de magen wat te grommen en willen de smaakpapillen ook wat. U wordt niet teleurgesteld: wederom een schitterende barbecue met uitgebreid assortiment aan groenten, pasta's e.d. Niet vergeten in te schrijven voor dit culinaire hoogstandje (zie verder).


• 21u00 Grimbert Zingt
Eindelijk de kans om uw favoriete platen zonder schaamte te kunnen meebrullen en uw zangtalent te kunnen etaleren op een andere plaats dan uw badkamer. De leiding oefent reeds enkele maanden om deze klassiekers in koor te kunnen brengen. Ambiance verzekerd!


• 22u30 Start feestje
De feestbeesten onder jullie kunnen de nacht in stijl inzetten op begeleiding van de zwoele beats van enkele fenomenale diskjockeys. Diegene die de nacht wat rustiger tegemoet gaan kunnen uiteraard nog verder buiten genieten van een natje en een droogje.


• 05u00 Einde


▬▬▬▬ | Inschrijven BBQ | ▬▬▬▬


Kostprijs:
€ 11 / Kind
€ 14 / Volwassene


Ook dit jaar enkel en alleen via overschrijving, te storten op BE10733063881604 vóór woensdag 7 september met vermelding "naam, het aantal volwassen en het aantal kinderen".

Ook een vegetarisch alternatief is mogelijk. Dit kan besteld worden door bij de vermelding 'veggie' te gebruiken in de overschrijving.

De volwassenen krijgen voor deze prijs drie stukken vlees/veggie, een dessert en een aperitief en de kinderen twee stukken vlees, een dessert en een alcoholvrij alternatief aperitief.


Vb. overschrijving: 'Peters Jan – 2 volw - 1 volw veggie - 1 kind – 2 kind veggie'


Indien je twijfelt of de overschrijving op tijd is toegekomen, vragen we het overschrijvingsbewijs mee te brengen naar de overgang.