Inschrijvingen scoutsjaar 2019-2020

Het inschrijvingsgeld bedraagt zoals elk jaar 49 euro.


Hierin is inbegrepen:

- Het inschrijvingsgeld voor het verbond (32 euro) . Dit dekt o.a. de verzekering maar ook alle correspondentie vanuit het verbond zelf (boekjes, folders, e.d.).

- Geld voor onze lokalenkas (7 euro) (elektriciteit, water, gas en onderhoud)

- Alle correspondentie vanuit onze eigen groep (6 euro) (kampboekjes en brieven)

- Aankoop materiaal (4 euro) (tenten, spelmateriaal, ..)

- Meer dan dertig activiteiten gedurende een volledig werkjaar (september tot mei)Om uw dochter in te schrijven kan u dit bedrag storten op het rekeningnummer

BE79 0014 6967 9433 met de volgende vermelding: 

‘inschrijving scoutsjaar -naam en tak-‘

Stuur vervolgens een mailtje naar groepsleiding@grimmertinge.be met de verdere gegevens (naam, tak, geboortedatum, adres, telefoon/ gsmnummers, e-mail adres). Deze gegevens zijn van uitermate belang. Zonder dit kunnen wij uw dochter niet registeren en is ze bijgevolg ook NIET verzekerd.Scouts & Gidsen Vlaanderen biedt ook Scouting op Maat voor iedereen die het een hulp kan zijn. Voor meer info kan u volgende link gebruiken:

https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/ik-wil-naar-de-scouts/lidgeld/kan-het-voor-minder-geld 


Zo dit was het dan, wij verwachten de kapoenen en kabouters op de vriendjesdag 14 september 2019 en hopen jullie massaal te verwelkomen op de overgang 21 september 2019. Indien er ouders zijn die nog wat meer informatie willen, mogen die ons gerust mailen ( groepsleiding@grimmertinge.be ) of opbellen.


Graag promoten we nog even onze Facebookpagina. Hier verschijnen tijdens het werkjaar regelmatig foto's van activiteiten en weekenden en zo blijf je ook gemakkelijk op de hoogte van het hele scoutsgebeuren. De kampfoto’s van de verschillende takken zijn hier ook op terug te vinden. Neem zeker eens een kijkje!


Facebook: www.facebook.com/scoutsgrimmertingeStevige linker en tot binnenkort


Groepsleiding Grimmertinge


Lara B      0471/29 92 60

Lies          0470/63 48 77

Ella          0496/30 06 49

Margaux   0479/92 67 39