Overgang

Beste Grimmies, Sint-Hubertusianen, ouders en sympathisanten

 

 

Op zaterdag 16 september doen Grimmertinge en Sint-Hubertus samen de jaarlijkse overgang! Dit is een dag voor de hele familie! De Grimmies worden al om 14.30u verwacht en de ouders, familie en vrienden mogen om 17u30 aansluiten voor de officiële opening van het nieuwe jaar: de leidingsvoorstelling; welke leiding staat in welke tak? Daarna volgt een overheerlijke barbecue, afgesloten door een zangfestijn en optredens. Niet te missen dus!

 

Wie wordt wanneer aan het lokaal verwacht?

- Kapoenen, kabouters en nieuwe jonggidsen: 14u30

- Oude jonggidsen en gidsen: 12u met picknick

 

14.30u – Start overgang

Alle leden mogen zich aanmelden aan de lokalen voor een middag pret en durf! Diegene die moeten overgaan (zij die dit jaar naar een tak hoger gaan) doen vuile kleren aan en nemen best ook reservekledij mee, achteraf kan er gedoucht worden in het sanitair blok of is er tijd om thuis al het vuil weg te schrobben. Vergeet niet op tijd te komen zodat je de groepsfoto niet mist!

 

17.30 – Einde overgang

Na de overgang is er even tijd om te douchen en wat te bekomen van deze spetterende dag.

Ook maken we nu graag tijd voor de groepsfoto, de inschrijvingen en de verkoop van hemden, dassen, t-shirts,…

 

18.30 - Aperitief en leidingsvoorstelling

SPANNEEEEEND! Wie wordt er waar leiding? Dat kom je nu te weten. Hier worden we met een aperitief in de hand overdonderd door de spectaculaire voorstelling van de leiding. Daarna zullen we leiding die spijtig genoeg stoppen uitbundig bedanken.

 

19.00 – Start barbecue

Ondertussen beginnen de magen wat te grommen en willen de smaakpapillen ook wat. U wordt niet teleurgesteld: wederom een schitterende barbecue met uitgebreid assortiment aan groenten, pasta's ed. Niet vergeten in te schrijven voor dit culinaire hoogstandje (zie verder).

 

20.00 – Grimbert zingt

Eindelijk de kans om uw favoriete platen zonder schaamte te kunnen meebrullen en uw zangtalent te kunnen etaleren op een andere plaats dan uw badkamer. De leiding oefent reeds enkele maanden om deze klassiekers in koor te kunnen brengen. Ambiance verzekerd!

 

21.00 – Band

Na het beproeven van de limieten van uw stembanden kunt u genieten van de prachtige akkoorden van plaatselijk talent. Ideaal om de spijsvertering op gang te brengen.

 

22.30 – Feest!

Voor de jongste onder ons is het misschien al bedtijd maar wij knijpen gerust een oogje toe. Het feest is hier nog lang niet gedaan! Wij pakken uit met een feestje in de lokalen met echte scoutsDJ’s!

Laat je maar volledig gaan!

 

INSCHRIJVEN VOOR DE BBQ: ook dit jaar enkel en alleen via overschrijving.

 

Het principe is simpel: schrijf uiterlijk vóór WOENSDAG 13 SEPTEMBER 13 euro per volwassene en 10 euro per kind over op het rekeningnummer:

BE22 0689 0407 1147

Met als vermelding de ‘naam, het aantal volwassen en kinderen’. Bijvoorbeeld: Peters Jan - 3 volw - 4 kind)

Volwassenen krijgen voor deze prijs drie stukken vlees, een dessert en een aperitief en kinderen twee stukken vlees, een dessert en een alcoholvrij alternatiefaperitief.

Indien je twijfelt of de overschrijving op tijd is toegekomen, vragen we het overschrijvingsbewijs mee te brengen naar de overgang.

 

 

 

 

 

Overgang Grimmertinge & Sint-Hubertus 2017