Herfstwandeltocht

 

 

 

 

HERFSTWANDELTOCHT

 

HERFSTWANDELTOCHT GRIMMERTINGE & SINT-HUBERTUS 2016

 

Beste Grimmies, Sint-Hubertusianen, ouders en sympathisanten,

 

Naar jaarlijkse gewoonte en wegens niet aflatend succes organiseren wij dit jaar opnieuw onze befaamde HERFSTWANDELTOCHT! Het wordt al wat kouder, maar dat houdt ons niet tegen om in de frisse buitenlucht een wandeling te maken. Haal die bottines uit de kast, jullie geitenwollen sokken uit de onderste lade en mis deze najaarklassieker op zaterdag 19 november niet! Graag willen wij ook een oproep doen om alle vrienden, broers, zussen, neven, nichten, tantes, nonkels, grootvaders, grootmoeders, buren, … uit te nodigen!

 

▬▬▬ | Programma | ▬▬▬

 

►Waar en wanneer?

 

De tocht gaat door op ZATERDAG 19 NOVEMBER 2016.

Dit jaar gaat het door in zaal DE BEUTERBLOMME (Sint-Kwintensstraat 7, 8340 Oostkerke).

 

►Wat mag je nu verwachten?

 

Zoals elk jaar heb je een grote toer en een kleine toer. Het is de bedoeling dat de kleine toer onder begeleiding van de leiders gewandeld wordt, de ouders worden geacht aan de grote tocht deel te nemen.

 

GROTE TOER: Een stevige wandeling van ongeveer 10 kilometer. 5 postjes met iets om te sneukelen en drinken. De ideale tocht om met vrienden en familie te wandelen!

 

Vertrek: tussen 13u30 en 14u30

Prijs: VVK: 6€ ADD: 9€

 

KLEINE TOER: Een kleinere wandeling die geschikt is voor de kleinere onder ons. Met ongeveer 5 kilometer en 4 sneukel- en speelpostjes is dit dé ideale wandeling voor hen. Bij deze tocht kunnen kapoenen, kabouters/welpen met hun vriendjes en vriendinnetjes meewandelen, uiteraard onder begeleiding van de leidingsploeg.

 

Vertrek: groep 1: 13u30, groep 2: 13u50, groep 3: 14u10

Prijs: VVK: 4€ ADD: 7€

 

Na de wandeling worden jullie met alle genoegen verwacht in de zaal waar je nog een hapje en drankje kunt verkrijgen. Ook dit jaar is er weer een tombola waarmee je enkele fantastische prijzen in de wacht kunt slepen!

 

►Wat neem je mee?

 

Om de tocht uit te wandelen doe je best STEVIGE WANDELSCHOENEN aan, gecombineerd met bij het weer passende kledij!

 

▬▬▬ | Inschrijven | ▬▬▬

 

Betalen doe je op het onderstaand rekeningnummer VÓÓR WOENSDAG 16 NOVEMBER met als vermelding “Naam, aantal personen grote toer (GT), aantal personen kleine toer (KT)” (Bv: Peeters, 5GT, 3KT) op volgend rekeningnummer: BE79 0014 6967 9433. Indien je denkt dat de overschrijving niet op tijd zal aankomen, vragen wij een overschrijvingsbewijs mee te nemen.

 

Wij hopen jullie allemaal in grote aantallen aan te treffen op de Herfstwandeltocht! Tot dan!

 

Leiding Scouts Grimmertinge en Sint-Hubertus