Grimmix kapoenen

GRIMMIX KAPOENEN september-december

 

14 september- VRIENDJESDAG -  14u-17u – lokalen

EINDELIJK! Het scoutsjaar is weer begonnen! Vandaag is het vriendjesdag, neem al jullie vriendinnetjes, nichtjes, buurmeisjes, sportmaatjes… mee en maak ze warm voor de scouts! We zetten het scoutsjaar in met een super tof spel van 14u-17u aan de lokalen. Tot dan ;)


21 september- OVERGANG – 14u-17u – lokalen

Het is tijd om onze nieuwe kapoenen te verwelkomen in Grimmertinge! Hiervoor organiseren we jaarlijks een overgang met bqq en leidersvoorstelling! Wees dus allen talrijk aanwezig om te weten wie deze grimmiex voor je schreef ;) SPAAANNNENDD!! Jullie krijgen nog info over de exacte uren op vriendjesdag. Je kan de brief ook vinden op de site! Tot dan ;)


28 september- Kennismakingsvergadering – 14u-17u – lokalen

Hip hoi kapoenen, nu jullie al vast al weten wie jullie nieuwe leiding is kunnen jullie al beginnen met onze namen te oefenen! :D Wantttt vandaag komen jullie alles te weten over jullie nieuwe leiding, hou je maar klaar voor een paar echte roddels! Tot dan ;)


5 oktober- Dierenvergadering – 14u-17u – lokalen

Dag kapoenen, hou jullie vandaag maar klaar voor een beestig gekke boel want het isssss… dierenvergadering! Kom verkleed als je favoriete dier!


12-13 oktober- weekend Survival

Trek jullie botinnen maar aan, zet jullie survivalhoed maar al op jullie kleine hoofdjes, op zaterdag 12 oktober vertrekken we op weekend! Info volgt


19 oktober- nagenieten dag vd jeugdbeweging – 14u-17u – lokalen

Hoi kapoenen! Gisteren was het jullie favoriete dag van het jaar, DAG VAN DE JEUGDBEWEGING! Hopelijk zien we jullie van 14u tot 17u aan de lokalen om dit feest verder te vieren!


26 oktober- vloggertjesvergadering – 14u-17u – lokalen

Hey vloggertjes! Vandaag zullen jullie de kneepjes van het vlog-vak leren en maken wij van jullie echte vloggertjes! Weet je nog niet wat dat is, een vlogger? Geen probleem! We spreken van 14-17u af aan de lokalen! Duimpje omhoog als je komt ;)


2 november- Brexitvergadering 14u-17u – lokalen

Hello hello kapoenen, today spelen we Brexitvergadering. Weet je niet wat de Brexit is? Kan het je niet schelen? Allemaal geen probleem! Zet jullie schrap voor een spannend, educatief, maar vooral super leuk spel. Hopelijk zien we jullie vandaag aan de lokalen van 14u tot 17u. Cheers!


9 november- klimaatvergadering – 14u17u – lokalen


16 november- Herfstwandeltocht

Doe allen jullie groene broek aan en je stevige stapschoenen aan want vandaag is het de jaarlijkse herfstwandeltocht! Op welk uur en waar jullie verwachten worden en hoe in te schrijven  komt nog op de site en krijgen jullie nog mee op brief! Tot dan ;)


vrijdag 22 november- filmvergadering – 19-21u – lokalen

hip hoi kapoenen, breng alvast maar jullie knuffel en dekentje mee want het is filmvergadering! Vandaag kijken we naar pluk van de pettenflet! Zorg maar dat er nog een beetje plaats is in je buik voor een lekkere filmsnack :D, tot dan!


30 november- kookvergadering- 11u-14u – lokalen

Hoi kapoenen! Haal allemaal jullie kookskills boven, bekijk nog een paar dagelijkse kost filmpjes waaant vandaag gaan we koken! Neem maar jullie schort mee en breng ook allemaal 3 eurootjes mee! Tot dan ;)

 

7 december- Sinterklaas vergadering 14u-16u – lokalen

Er wordt aan de deur geklopt en jullie weten allemaal wat dat betekent, de Sint is er! En hij komt naar onze lokalen met zijn pieten en misschien wel met zijn paard. Vandaag verwachten we jullie van 14u tot 16u aan onze lokalen en zorg maar dat jullie allemaal heeeel flink zijn geweest ;)

 

Zo, dit was de grimmiex voor de eerste trimester! Op naar de volgende J!

Stevige linker,

De kapoenenleiding