Programma Kapoenen

Grimmix kapoenen

DAG KAPOENEEEEEN!!!

 

2/12: Sinterklaas KAPOENTJE. Gooi wat in mijn schoentje. Gooi wat in mijn laarsje. Danku Sinterklaasje! Hopelijk zijn jullie allemaal heel braaf geweest dit jaar, want de sint komt langs van 17-19u. Zet dus je beste beentje voor en breng je mooiste tekeningen mee!

 

9/12: Het is weer een ochtendvergadering vandaag, kom allen om 9 uur naar onze lokalen voor een ontbijt vergadering! Om 11 uur mogen jullie ouders jullie komen halen, met een buikje vol van het lekker ontbijt!

 

16/12: Deze avond spelen we een spannend avondspel! Haal jullie bottinnen en vuile kleren maar boven! We verwachten jullie allen voltallig in uniform aan de lokalen van 17-19u.

 

23/12 en 30/12: Sorry lieve kapoenen, omdat het feestdagen zijn en het is vakantie is er helaas geen vergadering deze twee zaterdagen. Geniet van jullie vakantie!!

 

6/01: Waarom zijn jullie in de scouts gegaan? Om nieuwe vriendinnetjes te maken, om plezier te maken, om leuke spelletjes te spelen, omdat de leiding zo leuk is EN OM EENS SUPER VUIL TE WORDEN??? Trek vandaag maar eens jullie vuilste kleren aan want na het spel van vandaag zullen jullie zeker een bad kunnen gebruiken!!! Vandaag vuile vergadering van 14-17u.

 

13/01: Nee nee, die bottines en de vuile kleren mogen thuis blijven vandaag. Want vandaag mogen jullie een hele dag lui in jullie pyjama rond lopen. Kom allen af met jullie pyjama aan naar de lokalen voor weer een zalige vergadering. Deze pyjama vergadering is een classic twee tot vijfje! Tot dan, groetjes de leidinggggggg

 

20/01: Kleurtjes, stofjes, pareltjes ... vandaag komen we niets tekort want het is knutselvergadering! Kom als een creatieve geest naar onze lokalen om 14u. Om 17u mogen jullie terug naar huis met jullie grootse kunstwerken en vriendschapsbandjes!

 

27/01: kampen bouwen, lopen en tikken. Doet dit jullie niet denken aan iets? Ja natuurlijk, een kei cool, leuk, groot bosspel! Als dat niet super leuk is??? Jullie worden verwacht om 14u aan het lokaal, jullie ouders mogen jullie om 17u terug komen halen.

 

3/02: Doe die mooiste avondjurken maar al aan want vanavond trekken we met ons (hopelijk) goed gevulde portefeuilles naar het Casino. Jullie worden van 17-19u verwacht aan het lokaal!!!

 

TOT DE VOLGENDEEE!!

 

Kijk zeker eens op de website onder "Leiding" voor onze mooie hoofdjes te zien als jullie ons missen!