Grimmix kapoenen

Heyla tofste kapoenen! Hier zijn we met de laatste grimmix van het jaar (wij hebben al bijna moeten wenen)! MAAAAR, niet getreurd want we zien jullie (hopelijk bijna) allemaal terug op kamp! Maar geniet eerst maar nog van de volgende vergaderingen:

16/03: 14u-17u

1,2,3,4 hup naar achter, hup naar voor… 1,2,3,4 even rust, en dan weer door… 1, 2, 3, 4

links en rechts en spreid en sluit… 1, 2, 3, 4 adem in en adem uit…

Haal jullie sportkleren maar uit want dit wordt een actieve vergadering! We gaan vandaag sporten. Jullie gaan naar huis terug keren als topsporters.

23/03: 17u-19u

Meisjes zijn echt het mooist op aard, niets dat hun schoonheid evenaart. Zeg dat van het Groenewoud het gezegd…

Vanavond is het girlsnight!!!! Weten jullie wat dit is? wij zullen jullie (en jullie ons ) eens lekker verwennen! Jullie kennen het wel: gezichtsmaskertjes, komkommers op de ogen, lekker eten,… wij kijken er alvast naar uit! Tot dan!

30/03: 19u-21.30u

Als je bang bent in het donker moet je fluiten, fieuw fieuw, als je bang bent in het donker moet je fluiten, fieuw fieuw…

Allerliefste kapoenen, kennen jullie dit liedje want het past bij de speciale vergadering van vandaag hoor! Dit liedje is een typisch liedje in de scouts wanneer het donker wordt! Het is uitzonderlijk vergadering  van 19u-21.30u. Dit komt omdat het vanavond tussen 20.30u-21.30u earth hour is. Dat wil zeggen dat HEEEEEL de wereld dit uur het licht uit doet. Maar jullie hoeven niet bang te zijn want we zullen dit uur een spel spelen met AALLEEE takken samen. En niet te vergeten: jullie mogen een zaklamp meenemen!!! Tot dan!

06/04: 14u-17u

Jongens zijn gek, niet te geloven. Jongens zijn gek, ondersteboven…

Vandaag gaan we ons transformeren naar dat andere rare, vreemde geslacht. Naar de vieze jongens, van de overkant. Verkleed jullie allemaal in een jongen want we zullen vandaag een echt jongensspel spelen!!!

13/04

Helaas is er geen vergadering vandaag! De leiding is op leidingsweekend!! Geniet van jullie paasvakantie en we zien jullie snel terug!

19-21/04

vrolijke vrolijke vrienden vrolijke vrienden dat zijn wij. Vrolijke vrolijke vrienden vrolijke vrienden dat zijn wij als wij. Als we samen gaan kamperen naar het bos of naar de hei dan klinkt het wel duizend keren vrolijke vrienden dat zijn wij!!!

Welk moment is het meest geschikt om dit liedje te zingen dan op WEEKEND!!! Jajaaaaa jullie lezen het goed, het tweede weekend van dit jaar gaat door! Meer info volgt zo snel mogelijk via mail.

27/04

Vandaag is er geen vergadering, want morgen kunnen jullie komen ontbijten op ons jaarlijks ontbijt in de scouts. Meer info hierover op de site.

28/04

Kijk op de site voor meer info over het ontbijt. Of via mail, of via Facebook!

04/05: 14u-17u

En de krokodil, en de oerang oetang, en de vogels in de lucht en de slangen op de grond. En de kat, muis, olifant, ze horen er allemaal bij, alleen dat kleine visje, die zwemt nog in de zee!!

Vandaag gaan we de bekendste boerderij van het land ontdekken, namelijk de kinderboerderij de zeven torentjes. Wie durft er in de stinkende varkensstallen? Of wie wil de schattige konijntjes aaien? We spreken af aan de hoofdingang, tot dan!

 

11/05: 11u-13.30u

Afscheid nemen bestaat niet, ik ga wel weg maar verlaat je niet. Lief je moet me geloven, al doet het pijn.

MOPJE! Tuurlijk bestaat afscheid nemen niet, want we zien elkaar terug op zomerkamp! JOEPIE! Maar dit is helaas wel de laatste vergadering van dit scoutsjaar. SNIF SNIF SNIF. We sluiten af in schoonheid met een lekkere bbq. Vanaf 13.30u zijn de ouders welkom voor een kampvoorstelling.Dat was het dan kapoenen! Tot heeeeel snel en vergeet niet: de kapoenenleiding loves you!!!!

Dikke kussen

Anna, Febe, Camille, Lotte, Marieke en Tine