Programma Kabouters

 

Grimmix kabouters

03/02: 14u-17u

HEY stoere girlssss of laten we vanaf nu boys zeggen, want vandaag mogen jullie allemaal voor 1 dag een jongen zijn! Snorren, broeken, dassen, strikken... Leef jullie uit in die verkleeddoos of misschien wel je broer zijn kleerkast, want hoe meer je op een jongen lijkt hoe voordeliger de vergadering voor jou gaat zijn 😉

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KAMP: 11-18 JULI

 

Allerliefste kabouters

 

Hier zijn we weer met een splinternieuwe Grimmix met al de toffe activiteiten die ons nog te wachten staan voor de zomer begint en we op kamp vetrekken! Woehoew! Belangrijk:

 

- Binnenkort worden de lokalen afgebroken zodat de verbouwing eindelijk van start kan gaan. Hierdoor zullen de activiteiten meestal buiten en af en toe op andere locaties doorgaan. Kom dus altijd warm gekleed en beschermd tegen de regen naar de vergadering zodat jullie geen koud krijgen tijdens jullie favoriete bezigheid van het weekend!

 

 

10/02 Valentijnsvergadering: 14u-17u

De meest romantische dag van het jaar komt er weer aan namelijk Valentijn! Wie wordt wie zijn Valentijn? En wie zal er de liefde van haar leven ontmoeten? We stomen jullie helemaal klaar voor die langverwachte 14e februari!

 

17/02 Bosspel: 14u-17u

Vandaag gaan we de wilde bossen in het verre Sint-Michiels gaan verkennen, namelijk Tillegem Bos! Hier zullen we nog eens een goed, ouderwets bosspel spelen. We spreken af aan de parking op de Torhoutse Steenweg en ook hier kunnen jullie terug opgehaald worden!

 

24/02 Zwemmen: 14u-17u

Na al dat hard zwoegen van vorige week, hebben we wel wat ontspanning verdiend. Daarom gaan we deze week gaan zwemmen! We spreken af aan het S&R-olympia met 6.20 euro en je zwempak, bikini, duikbril, handdoek…

 

3/03: Financiële actie: 10u-17u

Vandaag is het de allerbelangrijkste dag van het jaar! De financiële actie voor ons zomerkamp! We verwachten jullie allemaal in perfect uniform (hemd en das) en met jullie liefste blikken om 10u aan het zwembad Jan Guillini Keizer Karelstraat 41. Dit aangezien de lokalen een werf zijn en we op die manier 's middags droog en warm kunnen eten. Vergeet ook zeker geen lunchpakket mee te nemen en een groot genoege rugzak voor alle lekkere pannenkoeken in te vervoeren!

 

10/03: Iedereen op wieltjes: 14u-17u

Haal allemaal jullie skateboards, skeelers, steps, waveboards… boven, want vandaag spelen we het grote: iedereen-op-wieltjes-spel! We maken een grote tour, MAAR dit gaat niet vanzelf, jullie zullen heel wat hindernissen en obstakels moeten overwinnen om de eindbestemming te bereiken! Smeer jullie kuiten al maar in Kabbies!

 

17/03 Hoe vettiger hoe prettiger: 14u-17u

Hopelijk zijn jullie nog niet in de douche gekropen vanmorgen, want vanmiddag is de regel: hoe vettiger, hoe prettiger! Alles wat thuis niet mag, mag in de scouts voor een keertje wel. Speelkleren die vuil mogen worden zijn een absolute must!

 

24/03 Geen vergadering ☹

Haal die zakdoeken maar boven, want vandaag is er helaas geen vergadering. De leiding is namelijk zelf op weekend! Wenen is toegelaten vandaag!

 

31/03 Levensweg: 10u-12u30

Zal je later op de hoogste berg ter wereld wonen? Of wordt het toch een grote villa in Spanje? Krijg je 2 kinderen of worden het er 20? Zal je trouwen of toch liever niet? Word je archeoloog of prinses of astronaut of toch liever uitvinder? Om antwoorden te krijgen op al deze toekomstvragen hebben jullie geen waarzegger nodig liefste Kabbies… Jullie moeten gewoon naar de scouts komen verkleed in wat je later wilt worden en alles zal duidelijk worden!

 

7/04 Talentenshow: 14u-17u

Zingen? Dansen? Knutselen? Wat is jouw groot talent? Dat kom je vandaag te weten, of misschien weet je het zelfs al! Kom van 14u tot 17u naar de lokalen waar jij jouw echte talent zal ontdekken!

 

13/04-15/04 Weekend!!!

Ja ja ‘t is weer zover! We gaan terug op weekend, maar wat voor een! ‘t Is een specialleke, want niet enkel de kabouters gaan op weekend, maar heel GRIMMERTINGE! Het wordt dus een weekend van alle leeftijden! Meer info vind je hier.

 

21/04 Schattenjacht: 14u-17u

Hé ho, hé ho je krijgt het niet cadeau ♪

En dit geldt ook voor vandaag! Voor deze schat te vinden, zullen jullie zowel jullie slimme koppies, doorzettingsvermogen, samenwerking én fysieke kracht nodig hebben!

 

28/04 Sport: 14u-17u

Tennis, baseball, basketbal, ping pong, dansen…

Vandaag zullen jullie je als waardige atletes mogen komen bewijzen voor de leiding. Let the battles begiiiin!

 

1/05 Ontbijt

Ter gelegenheid van de verbouwingen en onze scouts wat financieel te steunen organiseren we ieder jaar een fantastisch en uitgebreid ontbijt! Neem allemaal je papa, mama, broers, zussen, oma, opa enz.. mee, want het belooft ook deze editie weer een smullende dag te worden! Meer info volgt op onze website en facebookpagina.

 

5/05 Wetenschapsvergadering: 14u-17u

Wist je dat je elektriciteit kan opwekken met een citroen? Wist je dat je een emmer water kan ronddraaien zonder dat het water er uit valt? Wist je dat de gemiddelde persoon in 7 minuten in slaap valt? Wist je dat je zelf kristallen kan maken met enkel zout en water?????? Wij ook niet! Daarom is het eens nodig dat we wat meer gaan bijleren over de magie van de wetenschap. Kom om 14u naar de lokalen en neem je wetenschappelijke brein mee!

 

12/05 BBQ en kampvoorstelling: 18u-21u30

Mmm kan je je die geur van zo’n heerlijke BBQ tijdens de zomer voor je halen? Wij alvast wel en de leiding is nu al aan het verlangen en watertanden naar die dag! Neem allemaal een stukje vlees mee en ook 3 euro voor de apero, groentjes, patatjes, drinks… Vanaf 21u zijn jullie ouders welkom voor de kampvoorstelling en zal er ook een drankje en hapje voorzien worden.

 

Voilà si! Dit leuke scoutsjaar is alweer zo snel voorbijgevlogen. Maar hierbij gaan we het natuurlijk niet laten, want er komt in de zomer nog een SUPERCOOL KABOUTERKAMP aan!! Het hele jaar door hebben we al jullie skills getest en verbeterd, die jullie op het kamp goed zullen kunnen gebruiken om avonturen te beleven die jullie nooit meer zullen vergeten!! 😊

Saluuuuuuuuuuuuuuuuuut