Programma Kabouters

Hola, liefste kabbies, tijd voor een nieuwe grimmix! Lees hem snel door, zo kunnen jullie verlangen naar jullie leukste activiteit van de week. Wij hebben er alvast zin in! Enkele praktische zaken voor deze tijd van het jaar. Het is brrrrrr koud, wees dus elke vergadering voorzien om een buitenactiviteit te doen. Warm kleden is de boodschap!

 

15/12 Wintervergadering 14u-17u

Het is december!! Welk seizoen is het in december? WINTER, vandaag genieten we volop van het seizoen. maak dus dat jullie zeker warme kleren aan hebben (sjaal, handschoenen, dikke sokken…). En om de wintersfeer in te zetten deze quote: “een winterse mug heeft vaak een natte rug” van 14u-17u op onze gezellige thuisbasis, de lokalen tot dan liefste kabbies!

 

22/12 Kerstfeestje 19u-21u

HOW HOW HOW, het is weer de gezelligste tijd van het jaar en dit gaan we natuurlijk vieren! We verwachten jullie om 19u aan de lokalen met een zelfgemaakt cadeautje!

 

29/12 Nieuwjaarsvergadering 18u-20u

Het jaar is alweer bijna voorbij. Slechts nog enkele dagen om onze misstappen van dit jaar goed te maken. Lukt dit jullie en sluiten jullie het jaar af met een spetterend feest? Of slagen jullie hier niet in en wordt het jaareinde en grote domper? Afspraak om 18u aan de lokalen om jullie te bewijzen liefste kabbies!

 

5/01 Olympische spelen 14u-17u

Zijn jullie even sterk als Obelix of kunnen jullie even snel lopen als Asterix? Vandaag kunnen jullie je bewijzen van 14-17u aan de lokalen!

 

12/01 Iglo 14u-17u

BRR, het is zoo koud buiten, verwacht je deze middag aan iglo’s bouwen en vissen vangen zoals de echte eskimo’s! Om 17u kunnen jullie terugkeren naar jullie eigen iglo!

 

19/01 Thema cowboys en indianen 14u-17u

Cowboys en indianen

apen slingeren aan lianen

kabbies zijn super stoer en sterk

op kerstmis gaat men naar de kerk

deze rijm is mooi en origineel

vegen doe je met een bezemsteel

vandaag spelen we een spel

dus doe jullie kleren aan en haast je snel

om 14u aan de lokalen

voor spannende indianen en cowboy-verhalen!

(PS. wees verkleed en zorg dat je dat niet vergeet!)

 

6/01 Politie 14u-17u

HELP! In de koude keuken is een grote misdaad gebeurd. Wie van jullie is de grootste speurneus en lost de misdaad op? Dat zullen we te weten komen vanmiddag van 14-17u aan het lokaal!

 

2/02 Geen vergadering

De leiding heeft net examens achter de rug en gaat een winterslaapje houden, geen vergadering liefste kabbies!

 

09/02: Geen vergadering

Snif snif, de leiding is op reis, dus er is geen vergadering. Wat kan je nu doen op zaterdagmiddag? Brieven schrijven naar de leiding om te zeggen hoe hard je hen en de scouts mist natuurlijk :)!

 

16/02: Valentijn!! 14u-17u

Wie van jullie heeft een liefje? Wie niet? Veeeeel liefde in de lucht vandaag!

 

23/02 Schaatsen 14u-17u

Deze middag begeven we ons op glad ijs want we gaan schaatsen!

We verwachten jullie allen om 14u aan het Boudewijnpark met jullie identiteitskaart, handschoenen, dikke sokken en 4,50 euro!

 

02/03 Financiële actie 10u-17u

Vandaag trekken we op pad om centjes te verdienen voor ons kamp. Wees allemaal paraat en oefen jullie verkoopspraatjes alvast, want meer centen = ZOTTER KAMP. Geldige reden indien je afwezig bent!

 

09/03 Fretvergadering 14u-17u

Hé waar is de chocolade?

Op op alles is op!

En waar is de limonade?

Op op alles is op!

Maar waar zijn de koekjes dan?

Op op alles is op!

Geen pannenkoek meer in de pan?

Op op alles is op!

Steek jullie buik deze middag niet al te vol liefste kabouters, want om vandaag het spel te winnen, zoeken we hongerige grimmies! Be prepared!

 

 

Tot de volgende!

Tille, Jacoba, Lieselot, Hélène, Louise en Marieke

 

 

 

Grimmix kabouters