Programma Kabouters

 

Grimmix kabouters

2/12: 19u-21u30

De wintermaand is begonnen… de avonden vallen vroeger, want het wordt sneller donker… Wie o wie durft vanavond mee met ons de duistere bossen van de Koude Keuken verkennen? Laat die zaklamp maar thuis, want dit is niet voor pussy’s!

 

9/12 Sinterklaas: 16u30 - 19u

Hoor wie klopt daar Kabbies?

Hoor wie klopt daar Kabbies?

Hoor wie klopt daar zachtjes tegen ons lokaal?

’t Is een vreemdeling zeker,

die verdwaald is zeker.

Hij maakt alleszins wat kabaal.

LIEVE KABOUTERS wij hopen heel hard dat jullie het voorbije jaar flink geweest zijn, want de jullie wel bekende lieve oude man is terug in ons land! Vanavond komt Sinterklaas de brave kindjes met heel wat lekkers belonen! Kom om 16u30 naar de lokalen en pas maar op voor de streken van Zwarte Piet! Om 19u mogen de flinke meiden terug opgehaald worden. De stoute meisjes mogen mee met Sinterklaas en de Pieten naar Spanje. ;)

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heyla beste kabbies!

Omdat naast spelen en ravotten ook het trainen van jullie hersentjes belangrijk is, hebben we voor jullie een puzzel gemaakt om de vergaderingen te weten te komen! Het eerste antwoord bestaat uit twee aparte woorden waar geen vakje voor een spatie voorzien is. Je schijft dit antwoord dus aan elkaar. Moesten jullie het ééééécht niet weten, zijn we toch nog zo lief geweest om de oplossingen onderaan te zetten… Maar hopelijk hebben jullie slimme koppies deze niet nodig!! (Je kan de puzzel printen via de koelkastgrimmix via deze link: http://grimmertinge.be/grimmix/index.html)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HORIZONTAAL

 

7. 23/12: 16u-18u30

Vergadering waarbij je een cadeautje van rond de 5 euro zoekt voor een medekabouter of leiding!

 

2. 16/12: 19u - 21u

Vergadering waarbij kleedjes, blinkers, boa's, make-up... een must zijn!

 

1. 30/12: /

Vandaag zullen jullie allemaal met een doos kleenex thuis zitten of misschien al aan een feestmaaltijd bezig zijn, want er is "..."

 

3. 6/01: 14u-17u

Tennis, baseball, basketbal, ping pong, dansen…

Vandaag zullen jullie je als waardige atletes mogen komen bewijzen voor de leiding. Let the battles begiiiin! Rara welk thema zoeken we?

 

 

VERTICAAL

 

4. 13/01: 14u-17u

Duik allemaal maar in jullie verkleedkoffer OF in de kleerkast van jullie oma en opa, want vandaag staat alles in thema van beugels, brilletjes, rekenmachines, breinaalden, schaken… Welk persoon voldoet aan deze omschrijving?

 

5. 20/01: 14u-17u

“Er was eens (…) en ze leefden nog lang en gelukkig…” Komen deze jullie woorden jullie bekend voor? Zo, ja! Vul de rebus in en kom verkleed in jouw favoriete “…” figuur!

 

6. 27/01: 14u-17u

Wij zijn “…” van de zee

En al wie zin heeft, gaat maar mee

Wij zijn “…”, “…” van de zee! Vul aan!

 

03/02: 14u-17u

HEY stoere girlssss of laten we vanaf nu boys zeggen, want vandaag mogen jullie allemaal voor 1 dag een jongen zijn! Snorren, broeken, dassen, strikken... Leef jullie uit in die verkleeddoos of misschien wel je broer zijn kleerkast, want hoe meer je op een jongen lijkt hoe voordeliger de vergadering voor jou gaat zijn 😉

 

 

TOT DE VOLGENDEEE!!

 

Kijk zeker eens op de website onder "Leiding" voor onze mooie hoofdjes te zien als jullie ons missen!

 

 

 

 

 

 

Oplossingen: kerstfeestje, casino, geen vergadering, sport, nerd, sprookjes, piraten