Allerliefste kabbies, het is weer zover, een nieuwe grimmix boordevol spannende activiteiten om naar uit te kijken! Het zijn de laatste vergaderingen van het jaar, maar niet getreurd, vanaf de jaarlijkse BBQ kunnen jullie beginnen aftellen naar het zomerkamp dat doorgaat van 7 tot 14 juli, woehoew! Locatie: voorlopig nog TOP SECRET.

 

Noteer alvast in jullie agenda: zondag 28 april GROOT FEEST, want dan vindt de opening van onze nieuwe lokalen plaats! De opening wordt gestart met ons jaarlijkse topontbijt (verdere info volgt). Om 11u30 is het dan zover, de opening van ons nieuw paleis! Hopelijk zien we jullie allemaal daar.

 

8-10/03: Weekend

We gaan weer op weekend, deze keer aan onze eigen lokalen! Jullie worden vrijdag om 20u met een gevulde maag aan de lokalen verwacht. Zondag mogen jullie ouders jullie weer komen ophalen om 12u. Wij hebben er alleszins al zin in!

 

16/03  Hoe vettiger hoe prettiger  14u-17u

Doe allemaal jullie vuile kleren aan en haal jullie stoerste kant naar boven, want dit is niet voor doetjes! Jullie zijn gewaarschuwd, liefste kabouters!

 

23/03: Superhelden vergadering 14u-17u

Wie is jullie favoriete superheld? Of hebben jullie zelf al eens een superheld of heldin verzonnen? Verkleed je vandaag in de leukste, coolste, sterkste, “scouteskste” superheldin die je kan bedenken! Wij zijn alvast heel benieuwd! Tot dan ;)

 

30/03: Earth Hour 19u-21u30

Vandaag doet de hele wereld het licht uit, want dan is het Earth hour. Samen met alle grimmies spelen we een groot avondspel en knippen we het licht uit, omdat wij, als trotse scoutsers de wereld in ons hart dragen! Vergeet zeker jullie zaklamp en stoere grimmieskills niet!

 

06/04: Muziek vergadering 14u-17u

Wisten jullie dat vandaag precies 20 jaar geleden de musical Mamma Mia! In Londen in première ging? Nee? Kan het je niet schelen? Wel jullie leiding is grote fan van musicals en daarom doen we speciaal om deze dag te herdenken een vergadering in thema van muziek! Zet jullie schrap liefste kabbies!

 

13/04: Geen Vergadering :(

Soms is de leiding ook eens toe aan ontspanning. Daarom zijn wij op leidingsweekend en is er jammer genoeg geen vergadering. Maar niet getreurd, volgende week staan we er weer met een keicool spel!!

 

20/04: Wereldbevolking vergadering

Omdat wij met ongeveer 12 miljoen Belgen in ons klein Belgenlandje wonen, zijn we er ook zo trots op, op België. Vandaag spelen we een spel rond heel de wereld, we willen inwoners van alle landen! Verkleed jullie in een land dat begint met de eerste letter van jouw naam, als je er echt geen kan vinden, in een echte Belg natuurlijk! tot snel kabbies :D

 

27/04: Geen vergad

Morgen is het ontbijt en opening van de nieuwe lokalen en wij moeten werken!! Jullie mogen wel zondag met al jullie mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, nonkels, tantes komen ontbijten. Erna is het de officiële opening van onze nieuwe lokalen!!

 

04/05: Waterspelletjes!!! 14u-17u

Ja jullie lezen het goed, het is warm, het zonnetje schijnt, het ideale moment om waterspelletjes te spelen! doe niet je mooiste kleren aan en zorg dat je goed uitgerust bent, want we willen dat jullie alles geven! get readyyyy

 

11/05: BBQ + kampvoorstelling 17u30-20u

Het scoutsjaar is alweer voorbij en dat sluiten we af in stijl! Breng allemaal een stukje vlees, 4 euro en een keukenmesje mee voor onze jaarlijkse BBQ. We bestellen de zon en maken er een supergezellige avond van! Om 20u mogen jullie ouders aansluiten voor een hapje en drankje tijdens de kampvoorstelling. Dan weten jullie eindelijk de geheime kamplocatie en misschien nog belangrijker, het kampthema!

 

Wij hebben er alvast heel veel zin in!

 

Een stevige linker

De kabouterleiding!
Grimmix kabouters