Programma Jonggidsen

Grimmix jonggidsen

KAMP: 6 - 16 JULI

 

03/02: 14u-17u

Hopelijk allemaal on fire vandaag!!! twee tot vijf aant lokaal!

 

10 februari: Maak-en-voer-uit vergadering

Vandaag maken we gebruik van jullie creatieve breinen! Kom verkleed als je favo televisie/film/strip/watdanook… personage of figuur. We verwachten jullie dus helemaal on point van 14u tot 17u aan de lokalen.

 

17 februari: Schaatsten @Boudewijn Seapark

Een winter zonder schaatsen is als een boterham zonder kaas. Daarom spreken we vandaag af van 14u-17u aan de ingang van de schaatspiste in Boudewijn Seapark. Wat jullie vandaag zeker moeten meehebben is: 4,50 euro(!!!), handschoenen, dikke kousen, een dikke vest en jullie kidsID (of ander identiteitsbewijs). See you there girlssss!

 

24 februari: Tweetotvijfje @lokalen scouts Tilleghem

Aujoud’hui spreken we niet af aan ons eigen stulpje, maar aan de lokalen van scouts Tilleghem in Sint-Michiels. Van 14u-17u in de Sint-Michielslaan 69 dus!

 

3 maart: Stadsspel @Brugge

Jonggidsen, deze zaterdag is het HIPPIEstadsspel. We zakken vandaag af naar Bruggecity als ware hippies. De leiding verwacht jullie van 14u-17u op het Beursplein. En vergeet niet: make love not war #peaceout

 

10 maart: FINANCIËLE ACTIE @Karel Custisstraat 11

Guys, vandaag DE belangrijkste vergadering van het jaar bij uitstek! Ja inderdaad, financiële actie! Niet meteen de populairste vergadering, maar wel broodnodig dus. Want een kamp zonder geld, is als een manege zonder paarden… MAAR BELANGERLIJK: wij spreken hiervoor NIET af aan de lokalen, WEL in de Karel Custisstraat 11 te Sint-Andries. Dit wegens verbouwingen in de lokalen. Dus allen van 10u tot 17u daar aanwezig met lunchpakket, fiets en een rugzak. Ook dit jaar verkopen we cuberdons aka neuzekes. Op voorhand wat reclame maken bij vrienden en familie kan zeker geen kwaad. Gelieve vooraf een mailtje te sturen met reden als je er toch niet bij kunt zijn vandaag.

 

17 maart: Bosspel @Tilleghembos

Tijd om onze grenzen eens wat verder te trekken dan de Koude Keuken alleen. Deze zaterdag spelen we een heus bosspel in Tilleghembos. LET OP: hiervoor spreken we af aan de parking langs de Torhoutse Steenweg. Like usual van 14u tot 17u!

 

24 maart: X

Snif snikker snot, geen vergadering vandaag. De leiding zit in Hawaiiiii

 

31 maart: Vroege sportvergadering

De dag starten met een sportactiviteit kan nooit kwaad. Daarom worden jullie allen verwacht om 10u in sportuniform aan het lokaal. Om 12u30 mogen jullie huiswaarts keren als volmaakte atleten.

 

7 april: Avondvergadering

Vanavond van 19u tot 21u30 aan het lokaal. Doei!

 

13-15 april: Groepsweekend

Primeur!!! Dit weekend gaan we voor het eerst op groepsweekend. Dit houdt in dat heel Grimmertinge samen een weekendje doorbrengt op het scoutsterrein in Merkenvelde. Info vind je hier.

 

21 april: Paravergadering

Geef acht! Jogi’s vandaag worden jullie als echte soldaten verwacht van 14u-17u aan het lokaal. Trek jullie legeruniform (lees: kleren die tegen een stootje kunnen) zo snel mogelijk aan en weet: altijd luisteren naar de leiding!

 

28 april: Laat stadsspel @Brugge

Tijd om eens een avondspel en stadsspel te combineren sè! We spreken deze avond af om 19u op het beursplein, waar jullie om 21u30 ook weer loslaten. Tot dan girlssss!

 

DINSDAG 1 mei: Ontbijt

Scouts op dinsdag moet kunnen! Ons ontbijt op 1 mei is namelijk een traditie aan het worden. Trommel jullie vrienden, familie, liefjes, buren,… op om allemaal samen gezellig te ontbijten. Wij verwachten jullie alvast!

 

5 mei: Standaard tweetotvijfje

Wat dachten jullie van een classic, rasechte, scouteske vergadering van te tweeën tot te vijven? Jaja, tzal wel zien! We zien jullie dus van 14u-17u aan het lokaal!

 

12 mei: Laatste vergadering: BBQ met kampvoorstelling!!!

En het is weer van dat: de laatste vergadering van het jaar. We sluiten dit scoutsjaar af met naar gewoonte een heuse BBQ. Breng jullie favo vleesje, een patattenmesje en 2 euro(!!!) mee naar het lokaal om 18u. Om 21u worden ook jullie ouders verwacht voor de kampvoorstelling.