Programma Gidsen

 

Grimmix gidsen

Geachte iedereen

 

Met veel genoegen presenteren wij u de nieuwste grimmix van het eerste kwartaal van het jaar. Moge u het goed lezen en moge wij u veel ontvangen op zaterdagmiddag.

 

 

Zaterdag 22 september 2018

Geachte oudste leden van scouts Grimmertinge

 

Het bestuur van deze tak heeft besloten om het scoutsjaar in te zetten met een kennismaking. Zo leren alle partijen elkaar beter kennen en kunnen we op een goede coöperatie rekenen gedurende de volgende vergaderingen. Deze afspraak gaat door aan de lokalen te Koude Keuken van 14 uur tot 17 uur.

 

Hoogachtend

De patronen

 

Zaterdag 29 september 2018

Geachte toekomstige deelnemers van deze maatschappij

 

Momenteel zijn jullie nog bezig aan jullie opleiding om in de toekomst een deel te zijn van onze maatschappij. Om toch al eens een kijkje te nemen in jullie toekomst hierover, worden jullie verzocht zich te verkleden in jullie droomberoep. Van 14 uur tot 17 uur gaan jullie zich gedragen als jullie toekomstige zelf. Dit in onze geliefde thuisbasis: de lokalen.

 

We zien jullie toekomst met belangstelling tegemoet

De patronen

 

Zaterdag 6 oktober 2018

Geachte Belgische inwoners

 

Vandaag verleggen we jullie grenzen verder naar het noorden. Deze vergadering staat namelijk in het teken van het Scandinavische land Finland. Wij zullen deze cultuur opsnuiven aan de lokalen van 14 uur tot 17 uur.

 

Hoogachtend

De patronen

 

Zaterdag 13 oktober 2018

Geachte gidsen

 

Vergadering van 14u tot 17u aan het standbeeld van de Markt (Brugge). Of niet? Of wel? Jullie zullen wel zien…

 

Hoogachtend

De patronen

 

Zaterdag 20 en ZONDAG 21 oktober 2018

Geachte gidsen,

 

De patronen hebben onlangs vergaderd over de financiën van deze tak. Het besluit van de vergadering was dat deze nog niet on point waren en dat er dus nog aan gewerkt moet worden. Daarom is er op zaterdag 20 oktober geen vergadering. Ter vervanging hiervan zullen wij zondag 21 oktober ons beste beentje voorzetten op een marathon.

 

Het weekeinde van 26, 27 en 28 oktober 2018

Geachte weekeinders

 

Deze data gaan we met zijn allen op weekeinde. Te gepasten tijde verschaffen wij jullie de nodige informatie hieromtrent.

 

Hoogachtend

De patronen

 

Zaterdag 3 november 2018

Geachte monsters van scouts Grimmertinge

 

Aangezien we allen de donkere, mysterieuze sferen van de tijd van het jaar voelen aan onze kleine teen, gaan wij ook Halloween deftig inzetten. Dit zal doorgaan van 14 uur tot 17 uur in de krochten van de Koude Keuken.

 

Hoogachtend

De patronen

 

Zaterdag 10 november en ZONDAG 11 NOVEMBER 2018

Geachte gidsen

 

Geen bijenkomst op zaterdag 10 november. Dankzij de grote geldsommen die we krijgen op de Urban Trail (Brugge) zullen wij ons goede hart tonen en op zondag de handen uit de mouwen steken. Meer info via Facebook en de website.

 

Aanwezigen: Anna, Sarah, Marie, Margaux, Isaura, Kaat, maud, Evaluna, Elodie, Liese, Rachelle, Emmy, Hanne, Saar, Marie, Eva, Ana Maria, Zoë, Elisabeth, Janne, Charlotte, Elena en Irini.

Afspraak om 7u aan het Belfort, einde geschat om 13u. Ontbijt meenemen of vooraf eten, lunchpakket wordt voorzien!

 

Hoogachtend

De patronen

 

Zaterdag 17 november 2018

Geachte leden van wandelclub

 

Het bestuur wil jullie even terug met de voetjes op de grond krijgen. Daarom: jaarlijkse herfstwandeltocht. Meer info vindt u op de befaamde website en gezichtsboekpagina.

 

Hoogachtend

De patronen

 

Zaterdag 24 november 2018

Geachte gidsen

 

Tijdens deze vergadering wordt van jullie verwacht het onderste uit de kan te halen. Komt u allen in stevig schoeisel naar onze thuisbasis om 19 uur. Tegen 22 uur keren jullie huiswaarts, hopelijk.

 

Hoogachtend

De patronen

 

Zaterdag 1 december 2018

Geachte ochtendvogels

 

De morgenstond heeft goud in de mond. Met andere woorden, de vergadering gaat deze zaterdag door van 10 uur tot 12 uur aan de lokalen. Gelieve in nuchtere toestand te arriveren.

 

Hoogachtend

De patronen

 

Vrijdag 7 december 2018

Geachte brave kinderen

 

De Sint is alweer in het land. De goede man brengt ons deze VRIJDAG een bezoek van 19 uur tot 21.30 uur in onze vaste stek.

 

Hoogachtend

De patronen

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ten einde een goeie sfeer te behouden, dient u steeds rekening te houden met volgende zaken:

-Uw vervoersmiddel betreft een fiets

-Uw uitrusting betreft een hemd, das en botinnes

-U laat steeds uw patronen weten als u de vergadering niet kan bijwonen

-U heeft respect voor elkander en de natuur

 

 

Met hoogachting

Daisy, Yvette, Britt, Roxanne en Ginny